Херсонські рятувальники отримали нову техніку та нагороди за мужність

техніка, рятувальники, пожежа, нагороди
17 лютого у м. Херсон відбулася церемонія передачі пожежно-рятувальної техніки, спорядження та обладнання від Державної служби України з надзвичайних ситуацій до Головного управління ДСНС України у Херсонській області. У заході взяли участь виконуючий обов’язки голови Херсонської обласної державної адміністрації Сергій Козир, голова Херсонської обласної ради Олексій Самойленко та начальник Головного управління ДСНС України у Херсонській області Андрій Павленко.

Сертифікати та ключі від нових сучасних автомобілів отримали начальники Каховської, Олешківської та Голопристанської районних служб ДСНС, оскільки саме на цих територіях фіксується найбільше пожеж у лісових масивах.

Пожежні автоцистерни АЦ-8-50, вироблені на базі шасі МАЗ, призначені для перевезення екіпажу рятувальників, вогнегасних речовин, пожежно-технічного та аварійно-рятувального обладнання для гасіння пожеж та проведення порятунку людей. Ці автомобілі вміщають по 8 тонн води, і можуть використовуватися в містах і сільській місцевості як самостійна одиниця. Мають високу прохідність, що є надважливим під час пересування по лісовій місцевості.

Також під час заходу відбулося нагородження особового складу підрозділів ГУ ДСНС за особисту мужність, сміливі і самовіддані дії, виявлені при ліквідації масштабної лісової пожежі, що виникла у Голопристанському районі у вересні минулого року. Чотирнадцять рятувальників отримали відзнаки та заохочення правами Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова - нагрудні знаки «За відзнаку в службі», грамоти та подяки.

Начальник Головного управління ДСНС області Андрій Павленко під час спілкування із журналістами зазначив, що це перше надходження у цьому році. Попереду клопітка робота, спрямована на покращення та підсилення матеріально-технічного забезпечення підрозділів херсонського гарнізону ДСНС.

ГУ ДСНС України у Херсонській області



ГУ ДСНС в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон