В Херсонському держуніверситеті побільшало професорів і доцентів

ХДУ, Співаковський, вчені звання
Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський:

- Оприлюднено Наказ Міністерства освіти і науки про затвердження рішень вчених рад. В Херсонському державному університеті стало на 2 доктора філософії, 2 професора та 7 доцентів більше!

Щиро вітаю з присудженням ступеня доктора філософії Смутченко Ольгу – викладачку кафедри теорії та методики дошкільної та початкової освіти, Дармостука Валерія – заступника голови Наукового товариства факультету біології, географії і екології, Мойсеєнко Вікторію – асистентку кафедри загальної та соціальної психології.

З присвоєнням вченого звання професора наших колег – Коробову Ірину – професорку кафедри фізики та методики її навчання, Орленко Олену – професорку кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Вчені звання доцента присвоєнні Анісімовій Олені – доцентці кафедри педагогіки та психології дошкільної та початкової освіти, Васильєвій Наталії – доцентці кафедри фізичної терапії та ерготерапії, Горловій Анастасії – доцентці кафедри педагогіки та психології дошкільної та початкової освіти, Кузьміній Марині – доцентці кафедри теорії та методики дошкільної та початкової освіти, Лось Оксані Миколаївні – доцентці кафедри педагогіки та психології дошкільної та початкової освіти, Саркісову Аршавіру – доценту кафедри географії та екології.

Шановні колеги, дякую кожному за ваш внесок у розвиток університету, бажаю успіхів, здоров’я та натхнення! - підкреслив Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон