Команда Херсонського держуніверситету готується до участі у конкурсі з медіаграмотності

ХДУ, батл, медіаграмотність
Студенти-журналісти Херсонського державного університету були відібрані для участі у Першій всеукраїнській олімпіаді з медіаграмотності у форматі брейн-ринг – «Фейкотрощі». Наразі команда медійників готується до першого відбіркового регіонального раунду.

Загалом до заходу долучилися 32 навчальні заклади України, які сформували 30 потужних команд. Керує «акулами пера» Херсонського державного університету гарант освітньої програми «Журналістика» І (бакалаврського) рівня, доцентка кафедри української філології та журналістики Ольга Рембецька.

«Команда молодих фактчекерів Херсонського державного університету була сформована зі студентів І курсу спеціальності «Журналістика». Долучитися до заходу нас запросили організатори – ГО «Центр аналітики і розслідувань» – фактчек-проєкт «БезБрехні». Наразі триває активна підготовка учасників до першого бою. За результатами жеребкування наша команда гратиме у березні», – зазначила кураторка-наставниця Ольга Рембецька.

У лютому-квітні пройдуть п'ять відбіркових регіональних раундів. А у травні відбудеться фінальний «двобій» на звання Чемпіона першої Олімпіади з медіаграмотності у форматі брейн-ринг.

Тож бажаємо команді Херсонського державного університету успіхів та перемоги!

Прес-центр ХДУ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон