Студент Херсонського держуніверситету став переможцем всеукраїнського конкурсу

студент, конкурс, ХДУ
Студент IV курсу факультету психології, історії та соціології Херсонського державного університету Михайло Домаскін посів I місце на Всеукраїнському конкурсі наукових, науково-дослідницьких проєктів студентів, аспірантів «Зберігаючи пам’ять про Голокост».

Втретє Міністерство освіти і науки України разом із меморіальним Центром Голокосту «Бабин Яр» провели щорічний конкурс. Цього року він був приурочений до Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту.

Для участі було відправлено 29 заявок від студентів та аспірантів із 19 закладів вищої освіти України. За результатами конкурсу експертна група визнала переможців. Кращою стала робота «Як діти війни сприймали німецьких солдатів» студента ІV курсу факультету психології, історії та соціології ХДУ Михайла Домаскіна.

«Вже вдруге я беру участь у цьому конкурсі. Минулого року посів ІІ місце – трішки не вистачило до перемоги. Звісно, той досвід допоміг цьогоріч», – розповів переможець. За словами Михайла, історією захоплюється з дитинства та мріє викладати. Має надію взяти участь ще в багатьох конкурсах під егідою Херсонського державного університету.

Як зазначила наукова керівниця студента, завідувачка кафедри історії, археології та методики викладання Наталя Кузовова, робота ґрунтовна, але викладена простою зрозумілою мовою. Працювати над темою Михайло розпочав ще у серпні минулого року під час виїзних інтерв’ю.

Вітаємо Михайла Домаскіна з перемогою та бажаємо подальших наукових успіхів!

Прес-центр ХДУ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон