У Херсонському держуніверситеті стартує тиждень академічної доброчесності

ХДУ, доброчесність, тиждень
Сьогодні, 8 лютого у Херсонському державному університеті стартує тиждень академічної доброчесності (АД). Для учасників освітнього процесу у начальному закладі відбудуться майстер-класи та публічні консультації.

Ініціаторами та організаторами виступили відділ інтелектуальної власності, відділ забезпечення якості вищої освіти та Наукова бібліотека ХДУ.

В рамках запланованих заходів відбудуться зустрічі з представниками платформ, що забезпечують технічну перевірку кваліфікаційних робіт та наукових матеріалів щодо наявності ознак плагіату.

Учасники оволодіють основними термінами, розглянуть поняття АД, отримають необхідну інформацію про порушення АД та можливі санкції, навчаться писати відповідно до вимог та критеріїв.

Мета – ознайомити з основними принципами розробки та впровадження механізмів забезпечення АД в університеті, регулятивними процедурами для контролю над дотриманням норм та запропонувати альтернативні практики формування нової культури відповідно до світових норм академічної доброчесності.

Прес-центр ХДУ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон