У Херсоні читатимуть вірші, написані під час карантину

поетична шафа, карантин, вірші
У першу суботу лютого відбудеться перша у 2021-му році «Поетична шафа». Поети, прозаїки, співаки та музиканти зберуться у пабі «Locals Only» аби поділитися своїми напрацюваннями за час карантину, а також старими-добрими віршами і піснями.

«Я дуже радію, що «Поетична шафа» відбудеться так скоро після локдауну. Безпосередньо мені вдасться зачитати свої нові рядки, написані саме в січні, поки ми всі були вдома. Хочеться почути й інших», - зазначила молода херсонська поетеса Катерина Зикова.

У програмі – конкурс експромтів, переможці якого отримають квитки до театру ім. М.Куліша та екскурсію з телескопом. Заплановані незвичні виставки – «Підвішених рядків», книг та фотографій учасників тощо.

Вхід – вільний, але з урахуванням карантинних обмежень. Початок – о 18:00. Захід пройде за підтримки креативної майстерні «Слон». Контактний номер: (050)-76-80-889.

Посилання на подію у FB: https://www.facebook.com/events/122990566348437
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон