Депутати Херсонської облради наполягають на проведенні позачергової сесії

Херсон, облрада, сесія
Оскільки вже пройшло більше доби, як (11 січня 2020 року) було зареєструвано ЗВЕРНЕННЯ про проведення 14 січня поточного року позачергової сесії Херсонської обласної ради VIII скликання через грабіжницьке здорожчання тарифів на житлово-комунальні послуги для населення, - наголошує голова фракції «НАШ КРАЙ» в облраді Віталій БУЛЮК:

- Та до сих пір жодної потуги для зібрання депутатського корпусу з боку голови Херсонської обласної ради Олександра Самойленка та його заступників не видно.

За цей час депутати обласної ради від «НАШОГО КРАЮ», ЄС, Батьківщини і Блоку Сальдо зібрали 22 підписи, необхідних для проведення позачергової сесії. Депутати і голови фракцій від «Слуг народу», ОПЗЖ, НТЖ свою позицію з цього питання поки не оприлюднили.

І це тоді, коли через пандемію, тисячі мешканців Херсонщини втратили роботу й доходи, а вже завтра, через неспроможність платити тарифні побори, можуть втрапити в боргову яму,- наголошує Віталій БУЛЮК.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон