Гола Пристань отримає грант на підвищення енергоефективності

Гола Пристань, грант, енергоефестивність
Міська рада надала згоду на отримання гранту від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) для фінансування інвестиційного проєкту «Заходи енергоефективності в Голопристанській міській громаді».

Кошти у розмірі 580 тисяч євро підуть на «впровадження енергозберігаючих технологій, підвищення енергоефективності об’єктів комунальної власності Голопристанської міської територіальної громади та забезпечення скорочення обсягів викидів СО2».

За ці гроші планується провести капітальний ремонт двох закладів: Голопристанської дитячої школи мистецтв і Голопристанської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням предметів філологічного та природничо-математичних циклів.

Договір про грант та усі пов’язані документи депутати доручили підписати Голопристанському міському голові Олександру Бабичу. А виконавчий комітет міської ради буде займатись організацією та проведенням усіх необхідних для реалізації проєкту закупівель.

Олена ПІМЕНОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон