Херсонська родина мандрівникiв

Херсон, карантин, Мексика
Херсонська родина Марини та Андрія Свистунів – досвідчені мандрівники, разом зі своєю донькою вони здійснили подорожі у понад 25 країн світу. Напередодні Нового року родина повернулася з Мексики.

Мандрувати у рік карантину було не просто, - розповідає Андрій, поїздка багато разів переносилася, а до місця призначення довелося летіти 25 годин: "Карантинні обмеження у Мексиці досить м’які, хоча вони слідкують за дотриманням маскового режиму, всюди стоять дезінфектори, міряють температуру на кожному кроці. В літаку не дають знімати маски, навіть якщо вона сповзла з носа вас розбудять серед ночі, щоб ви її одягли назад.

Мексиканці за цим дуже слідкують. Турки теж. Тому все було дуже безпечно. Туристи з інших країн ходять у захисних масках, в щитках, деякі навіть в костюмах, в аеропортах можна багато побачити людей повністю екіпірованих, як при хімічній загрозі, це виглядає дуже цікаво інколи".

Андрій, Марина та Мілана говорять, що дуже люблять подорожувати, побували вже на усіх континентах, окрім Антарктиди, на холодильнику на кухні місце для магнітів, привезених з далеких подорожей закінчується. Марина розповідає – подорожувати почали, коли Мілані було три роки, сьогодні родина веде блог, де дає корисні поради іншим туристам.

"Те, що бачу, те й показую, з подорожей, якийсь домашній побут, також є сторінка в тубі, але зараз вона не дуже активна, тому всі свої подорожі, те, що відбувається в житті – транслюю там. Є вільний час, а зараз його багато через зміни часових поясів. Ночами не спиться – відео і фотоматеріалів дуже багато, хочеться поділитися з глядачами тими подорожами, які ми побачили", - говорить Марина Свистун.


Новий рік родина Свистун зустрічала дома у Херсоні, хотілося повернутися додому говорять мандрівники, вже встигли разом прикрасити будинок та ялинку, а в новому році мріють про нові подорожі, - продовжує Андрій: "Хочемо зняття обмежень, максимального. Щоб світ знову став відкритим для туристів, для кожного з нас, щоб знов повернулися обійми в наше життя. Та інші звичні речі, які були звичними до цього".

За матеріалами Суспільний. Херсон
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон