В Херсоні відкрилася виставка на честь ювілея відомого письменника

загороднюк, виставка, письменник, бібліотека
В Херсоні 30 грудня відсвяткував свій 65-й день народження відомий український письменник, голова Херсонської обласної організації НСПУ, кандидат філологічних наук, активний учасник культурно-мистецьких заходів Василь Степанович Загороднюк.

З нагоди ювілею у відділі краєзнавства Херсонської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олеся Гончара організовано книжково-ілюстративну виставку «Магістралями ліричного слова Василя Загороднюка», на якій представлено письменницький доробок митця та літературу про його життя і творчість. А QR-коди, вміщені на виставці, допоможуть користувачам сучасних ґаджетів легко перейти на персональні сторінки літературознавця в Інтернеті.

Поезії Василя Загороднюка сповнені духовними та патріотичними мотивами. Він – автор низки ліричних книг. У поетичних творах митець намагається донести до читача найпрекрасніше людське почуття – кохання. Український літературознавець М. Жулинський ось як пише про творчість письменника: «…його поезія приваблює передусім щирістю і безпосередністю звучання усамітненого голосу, якому затишно в традиційних поетичних формах».


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон