В Скадовському районі створили нову багатодітну прийомну родину

родина, сім'я, скадовськ
Все частіше найбільш пріоритетними формами виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського, є сімейні форми виховання. Однією з основних напрямків роботи Скадовського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – Центр) - пошук кандидатів у прийомні батьки, батьків – вихователів та патронатні родини.

Метою створення прийомної сім`ї, дитячого будинку сімейного типу або патронатної родини є забезпечення належних умов для зростання в сімейному оточенні дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, шляхом влаштування їх у сім`ї на виховання та спільне проживання.

Завдяки злагодженої роботи керівництва Скадовської районної державної адміністрації, органів місцевого самоврядування, служби у справах дітей районної державної адміністрації, Центру та навчального закладу у с. Благодатне створено та функціонує прийомна сім’я, в яку на виховання та спільне проживання влаштовано 4 дітей, позбавлених батьківського піклування. В цій родині діти почуваються захищеними, відчувають турботу, любов, встановлений емоційний зв'язок між членами всієї дружньої родини.













Верхнє фото ілюстраційне
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон