У Херсоні відкрилась нова виставка скульптури і живопису

Херсон, виставка, Шапка
"Жовто-синя паралель" - так називається виставка херсонського художника Юрія Шапка, яку відкрили на площі свободи у Херсоні. В експозиції - скульптура та живопис.

Ця виставка, розказує майстер Юрій Шапко, звіт творчої двадцятирічної праці. Тут представлені кераміка, скульптура, живопис. Найбільше подобається малювати дітей, додає чоловік, вони є джерелом натхнення: "Мої твори – це те, що я бачу, відчуваю і те, що мене бентежить. Деякі роботи, можливо вони спірні, без цього якось не обійтися".

Родзинка цієї виставки, розказує митець , це те, що майже кожна робота супроводжується віршем, авторкою яких є Олена Караван: "Це спонтанно прийшло. За кілька днів до відкриття така ідея вийшла. Тому ми ніде не афішували про це. Олена Каравай на мій погляд, талановита поетеса", - розповів Юрій Шапко.


Олена Каравай - колега художника і скульптора. Вона розповіла, що прочитала йому свій вірш і йому сподобалося. Додала, ось так і вирішили співпрацювати, говорить, мабуть вищим силам це потрібно було це.

За матеріалами Суспільне. Херсон
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон