Роботу новобраної Олешківської міськради розпочали з призначень та авансів

Олешки, призначення, сесія
Сьогодні, 20 листопада в Олешківській міській раді відбулася перша сесія. А точніше її перша частина, - уточнив депутат ОТГ Павло Потоцький.

За інформацією депутата П. Потоцького, на порядок денний сесії було винесено 20 питань, серед який було розглянуто наступні:

Обрано секретаря Олешківської міської ради - Сироту Віктора Миколайовича, затверджено першого заступника та заступника міського голови Гасаненко Тетяну Василівну та Єложенко Сергія Миколайовича.

Депутати затверджено кандидатури старост колишніх сільських рад Олешківського району: села Солонці - Солдатова Юрія Миколайовича; села Підстепне - Шарова Сергія Івановича; села Козачі Лагері - Карпенка Юрія Анатолійовича, села Раденськ - Кравченко Олену Вікторівну, - села Костогризове - Стадніка Олександра Миколайовича.

Також затверджено структуру і чисельність апарату міської ради та її виконавчого комітету Олешкіської міськради. Прийнято рішення та затверджено кількісний і персональний склад постійних комісій міської ради.

На цьому новообраний голова ради оголосив перерву в засіданні до 14 години 4 грудня 2020 року. Тобто бюджетні питання п'яти колишніх сільських рад громади та міського бюджету так і залишились не розглянутими, - підкреслив Павло ПОТОЦЬКИЙ.

P.S. За інформацією сайту МОСТ, останнім питанням яке було розглянуто на першій частині сесії було питання 100% преміювання голови міської ради Євгена Рищука. Такий собі – аванс для продуктивної роботи…

Фото МОСТ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон