Ігор Колихаєв запросив херсонських журналістів до співпраці

Колихаєв, прес-конференція, журналісти
Таку пропозицію кандидат в мери Херсона Ігор Колихаєв зробив сьогодні, 13 листопада під час своєї прес-конференції для місцевих ЗМІ.

Ігор Колихаєв заявив, що дуже розраховує на співпрацю та підтримку своєї діяльності на посаді міського голови Херсона, оскільки буде працювати абсолютно прозоро для людей і просить журналістів допомагати у висвітленні роботи нової міської влади:

«Взаємодія з журналістами – це можливість поспілкуватись з тисячами херсонців, бо у кожного ЗМІ своя аудиторія, свій стиль та засоби донесення інформації до людей. Тому розраховую на вашу підтримку та конструктивну співпрацю у висвітленні нашої спільної роботи заради розвитку Херсона», - звернувся до журналістів Ігор КОЛИХАЄВ.

З свого боку він пообіцяв максимальну відкритість своєї діяльності для ЗМІ, організацію ефективної роботи прес-служби нової мерії Херсона, регулярну подачу офіційної інформації, оперативну реакцію на запити журналістів, проведення брифінгів, прес-конференцій, тощо.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон