Для партії "Слуга Народу" пріоритетом є відродження Херсону

Слуга Народу, відродження, Колихаєв
Тому лідер Херсонської регіональної організації політичної партії «Слуга народу» закликав всіх херсонців у другому турі виборів мера не лишатися осторонь і віддати свій голос за Ігоря Колихаєва:

- Шановні херсонці! Позаду перший етап місцевих виборів, під час якого ви обрали депутатів місцевих рад та голосували за кандидатів на посаду міського голови Херсону.

Політична партія «Слуга Народу» висунула на посаду очільника міста ректора Херсонського державного аграрно-економічного університету Юрія Кирилова. Це достойна і порядна людина, якій ми б впевнено довірили перетворити Херсон на сучасне місто. Але ваше волевиявлення було таким, що в другий тур вийшли два інші кандидати. І вже цієї неділі, 15 листопада, ви зробите свій остаточний вибір.

Для політичної партії «Слуга Народу» головним пріоритетом є відродження Херсону. Ми повинні назавжди лишити у минулому ці роки занедбаності рідного міста.

Тому ми закликаємо всіх херсонців не лишатися осторонь і віддати свій голос за Ігоря Колихаєва. Не дамо Херсону залишитися у минулому, давайте разом проголосуємо за його майбутній розвиток!, - закликав Юрій СОБОЛЕВСЬКИЙ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон