Другий тур виборів мера у Херсоні відбудеться у найближчу неділю

колихаєв, сальдо, вибори
5 листопада Херсонська міська територіальна виборча комісія встановила результати виборів Херсонського міського голови. Жоден кандидат не отримав більше 50% голосів виборців, тому комісія оголосила проведення повторного голосування 15 листопада 2020 року.

За результатами голосування, у другому турі братимуть участь двоє кандидатів: Ігор Колихаєв – кандидат від херсонського осередку політичної партії «Нам тут жити!» та Володимир Сальдо – кандидат від місцевої організації політичної партії «Блок Володимира Сальдо».

Усього на посаду міського голови Херсона балотувалися 17 кандидатів.

Ігор Колихаєв набрав найбільшу кількість голосів – за нього проголосувало 22 777 осіб, що становить 30,75% від загальної кількості виборців, які взяли участь у виборах. Володимира Сальдо підтримали 12 660 виборців (17,09%).

Ігор Колихаєв – народний депутат України (Верховна Рада ІХ скликання), лідер політичної партії «Нам тут жити!». Народився 8 серпня 1971 року у Херсоні. На позачергових парламентських виборах 2019 року був обраний народним депутатом як самовисуванець, балотувався у Херсонській області по 184 округу. Є заступником голови Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики.

Володимир Сальдо – колишній міський голова Херсона (обирався тричі – у 2002, 2006 та 2010 роках). Є лідером політичної партії «Блок Володимира Сальдо». Народився 12 червня 1956 року у Херсоні. У 2012 році обраний народним депутатом України від «Партії регіонів» по 182 округу.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон