Опалювальний сезон у Херсоні зірвано

Херсон, сезон, Колихаєв
Констатує факти кандидат у мери Херсона Ігор Колихаєв, - І це наслідок державної політики, яка забезпечує надприбутки одним за рахунок боргів усіх інших.

Незважаючи на зниження температури та погіршення погодних умов, опалювальний сезон в Херсоні станом на 6 листопада не розпочався, - йдеться на офіційній сторінці Ігоря Колихаєва у соціальних мережах.

Без тепла вже залишись дитячі садочки, лікарні та інші важливі соціальні установи. Причина – заборгованість, що виникла з боку «Херсонської ТЕЦ» перед «Херсонгаз» у розмірі близько 35 млн грн.

Ігор Колихаєв переконаний, якщо розібратися, то ця заборгованість обумовлена, насамперед, особливостями законодавства.

Проте домовитися не виходить – бо в кожного свої інтереси, свої борги, своя політика. А про людей думати ніколи. В результаті – в заручниках понад сотня тисяч людей, які можуть лишитись без тепла в умовах пандемії.

Ігор Колихаєв звернувся до Прем’єр-міністра України з проханням негайно та терміново втрутитися та врегулювати ситуацію: «Ми не можемо допустити аби люди в умовах пандемії, карантину залишились без тепла!», – наголосив Ігор КОЛИХАЄВ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон