Ігор Колихаєв тримає на контролі ситуацію з початком опалювального сезону в Херсоні

Колихаєв, опалення, контроль
Ігор Колихаєв продовжує контролювати початок опалювального сезону та виплати по заборгованості перед працівниками «Херсонтеплоенерго».

Лідер партії «НАМ ТУТ ЖИТИ!» днями закликав міського голову та депутатський корпус знайти можливість та з коштів міського бюджету виплатити цю заборгованість, щоб тепло в оселі херсонців було подано вчасно. Про це написано на офіційній сторінці у Фейсбуці.

За дорученням Ігоря Колихаєва цією проблемою зайнявся керівник депутатської групи «НАМ ТУТ ЖИТИ!» Андрій Дмитрієв. На засіданні виконкому він запропонував провести позачергове засідання сесії з цього приводу.

Питання єдине – виділення коштів на погашення заборгованості працівникам «Херсонтеплоенерго». І вже 5 листопада депутати проголосували за виділення 8,2 млн грн підприємству, з яких 2,8 млн грн на погашення заборгованості з заробітної плати та 5,4 млн грн на оплату транспортування газу.

Крім того, на наступному тижні комунальне підприємство повинно отримати додатковий кредит 4 млн грн на виплату заробітної плати.

Проголосували депутати і за звернення Андрія Дмитрієва до Кабінету міністрів України та голови Херсонської облдержадміністрації щодо ситуації із Херсонською ТЕЦ.

Наше місто має дві теплопостачальні організації тому, щоб всі херсонці отримали тепло, необхідно контролювати ситуацію, яка склалася навколо цих двох підприємств.

Як відомо, у першому турі виборів міського голови Херсона Ігор Колихаєв отримав вдвічі більшу підтримку, ніж його найближчий опонент.

У листопаді відбудеться другий тур виборів мера, коли херсонці визначать, яким буде місто наступні 5 років.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон