Партія "НАШ КРАЙ" не лише вміє перемагати, а й захищати волевиявлення людей

наш край, захищає, голоси виборців
Вже близько тижня Херсонська обласна організація політичної партії "НАШ КРАЙ" відстоює результати виборів в територіальних комісіях області.

Все почалося з Бехтерської територіальної комісії, де партія вела паралельний підрахунок голосів і недорахувалася 505 голосів своїх виборців. Перерахувати голоси комісія відмовилася. До відома, серед членів комісії немає жодного жителя регіону.

Обласна територіальна виборча комісія також не прийняла рішення про перерахунок. З огляду на відмову, яка підпадає під конкретну статтю законодавства, правоохоронні органи відкрили кримінальну справу, яка зараз знаходиться у суді.

Також до ситуації залучено міжнародних спостерігачів. Ще в одному окрузі області зафіксовано махінації з 330 голосами виборців, які партія також вважає незаконно у неї відібраними.

Сьогодні "НАШ КРАЙ" працює над тим, аби всі, хто протиставив волевиявлення народу в угоду власним потребам - і виконавці фальсифікацій, і їх замовники, понесли покарання згідно з законом України.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон