Кандидат в мери Херсона виступає за чесні вибори і прозоре висвітлення результатів

кандидат, мери, результати
Низька явка, фальсифікації, блокування роботи комісій, і як результат – рекордно довгий підрахунок голосів. Все це про вибори у Херсоні, які вже тиждень, як відбулися, але офіційні результати на сьогодні не оголошені, йдеться на офіційній сторінці Ігоря Колихаєва у Фейсбуці.

За підсумками паралельного підрахунку, Ігор Колихаєв отримав вдвічі більшу підтримку херсонців, ніж його найближчий опонент, а партія «Нам тут жити!» перемогла на виборах до міської ради.

Провести вибори мера в один тур та забезпечити вчасний початок опалювального сезона не вдалось. Нас чекає другий тур. Коли він відбудеться – 15, 22 чи 29 листопада – залежить від виборчої комісії, яка не поспішає з офіційними результатами.

«Наша команда з самого початку виступає за чесні вибори і прозоре висвітлення результатів. Закликаємо опонентів припинити блокування підрахунку голосів та намагання спотворити результати голосування. Херсонці вже визначились», – наголосив Ігор КОЛИХАЄВ.

Тож вибори у Херсоні продовжуються. Чекаємо на офіційні результати та готуємось до другого туру.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон