Єгор Устинов про 10 причин, чому ОП-ЗЖ

ОПЗЖ, причини, Устинов
Голова Херсонської регіональної організації політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ!" Єгор Устинов напередодні місцевих виборів звернувся до херсонців:

Дорогі друзі!

Вже через кілька днів жителі українських громад будуть вирішувати долю своїх населених пунктів: в країні відбудуться вибори до місцевих рад різних рівнів.

На Херсонщині безумовним лідером, про що свідчать різноманітні опитування громадської думки, є Херсонська регіональна організація політичної партії ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ. Вона веде до усіх рад згуртовану команду авторитетних людей та професіоналів своєї справи.

ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ - ЄДИНА ПОЛІТИЧНА СИЛА, ЗДАТНА НАВЕСТИ ЛАД У КРАЇНІ!

1. Якщо зараз стартує продаж землі будуть порушені права мільйонів громадян, які не отримали свій наділ. Люди опиняться перед свавіллям рейдерів. Розпочнеться дикий переділ на ринку землі. Наші пріоритети - це захист українського фермерства, земельних прав українських громадян. БУДЕМО ДОБИВАТИСЯ жорсткого контролю над ситуацією в земельній сфері.

2. Нинішня влада самоусунулася від питання контролю за тарифоутворенням, залишивши населення віч на віч з газовими, тепловими та іншими монополіями. Ми ЗАКЛИКАЄМО повернути тарифне регулювання і зробити доступними для людей ціни на комунальні послуги.

3. Доступність освіти продовжує знижуватися, а кількість навчальних закладів і педскладу - скорочуватися. Ми ВИМАГАЄМО забезпечити повне фінансування системи освіти. У 2021 року підвищити вдвічі оклад вчителів (≈ 9000 грн.) та зберегти виплати за додаткові навантаження. Припинити бездумне скорочення мережі шкіл, в тому числі в рамках територіально-адміністративної реформи.

4. Через несприятливу економічну ситуацію і зниження якості/доступності освіти, наша молодь поповнює армію безробітних. Ми ЗАЯВЛЯЄМО, що повна відсутність уваги з боку держави до проблем молоді - це «бомба уповільненої дії», яка вибухне через 10-20 років, коли на одного працюючого припадатиме 2 і більше пенсіонерів.

5. Низькі зарплати медперсоналу, відсутність медикаментів, тіньові платежі - сьогоднішні реалії української медичної сфери. Ми НАПОЛЯГАЄМО на забезпеченні державою реальної доступності ліків для населення. Відновленні соціальної спрямованості вітчизняної медицини і забезпеченні дійсно безкоштовних медпослуг населенню, як і передбачено Конституцією України.

6. Український народ вимагає миру. Шість років війни показали - конфлікт заморозити не вдасться. Ми ЗАКЛИКАЄМО працювати над політичним врегулюванням. Не ставити «дедлайни» і строки, а приймати необхідні закони. А з радикалами і рупорами партії війни давно необхідно розібратися відповідно до закону.

7. Люди більше не вірять владі, бо бачать, що вона створила з країною за рік. Ми ЗНАЄМО, як подолати управлінську кризу і вивести країну з економічної депресії. Ми забезпечимо права і повноваження місцевого самоврядування, наведемо порядок на вулицях, покладемо край радикалізму і приборкаємо злочинність.

8. За п'ять років в країні повністю зруйнована система соціального захисту, пенсіонери викинуті за межу бідності. Ми зобов'язані захистити і підтримати всіх, хто цього потребує: багатодітні сім'ї, пенсіонери, ветерани, чорнобильці, люди з особливими потребами.

9. Народна пам'ять - священна. Ми НЕ ДОЗВОЛИМО переписати історію і забути великий подвиг наших батьків і дідів. Захистимо культурні права і історичну пам'ять українців. Люди самі визначатимуть, як називати вулиці, які ставити пам'ятники і якою мовою розмовляти і вчити своїх дітей.

10. Зе-влада - головний виконавець планів іноземних кредиторів. Їм потрібна українська земля, українські ресурси, дешева і безправна робоча сила. ОП-ЗЖ - єдина альтернатива хаосу, в який затягнули країну «ручні слуги».

І МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

Єгор УСТИНОВ
Голова Херсонської регіональної організації
політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ!"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон