Погода ускладнюється, в ДАІ просять херсонців безпечно їздити

20 січня у м.Херсоні та Херсонській області синоптики прогнозують сильний сніг, мокрий сніг, сильні хуртовини, льодяний дощ, ожеледь, на дорогах ожеледиця, снігові замети, пориви східного вітру, пориви східного вітру 15-20м/с.

В другій половині дня 20 січня, вночі та вранці 21 січня по Херсонській області та м. Херсону очікується сильна ожеледь.

Починаючи з 23 січня очікується зниження температури повітря до 5-10° морозу. Впродовж 24-26 січня утримається холодна погода з температурою повітря вночі 10-17° морозу, вдень 6-12° морозу.

За такої погоди Державтоінспекція Херсонщини рекомендує водіям не забувати про уважність та обережність при керуванні автотранспортом.

Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ УМВС у Херсонській області.

Під час поїздок застосовуйте безпечні методи керування транспортними засобами: відмовтесь від ризикованих маневрувань, для зупинки авто – знижуйте швидкість повільно, дотримуйтесь безпечної дистанції та користуйтесь пасками безпеки.

Під час ускладнення погодних умов, по можливості, утримайтесь від поїздок.

Шановні пішоходи! Пам'ятайте, що для зупинки транспортного засобу на слизькій дорозі, водієві потрібно значно більше часу, тому не виходьте на проїзну частину, не впевнившись у власній безпеці.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон