Наш Край: Коронавірус можна перемогти тільки спільними зусиллями

наш край, коронавірус, Булюк
Звернення керівництва Херсонської обласної організації партії «НАШ КРАЙ» до херсонців:

Шановні херсонці! Виборча кампанія в розпалі, але COVID-19 вносить свої корективи: в останні тижні серед хворих Херсонщини чимало наших однодумців, їхніх друзів і близьких. Досить сказати, що на цю недугу перехворів ряд членів нашої команди, включаючи керівну ланку.

Ми обійшлися без втрат, але, безпосередньо стикнувшись з нашою медициною, зробили для себе важливі висновки. Це, перш за все, велика подяка лікарям і медпрацівникам середнього рівня, які, долаючи плутанину і міжвидову боротьбу, що панує у вищих колах керівництва країни, без належного протиепідемічного оснащення і з гранично низькою оплатою небезпечної праці, гідно роблять свою справу, рятуючи людей, які потрапили в біду!

Ось де сьогодні справжні герої і справжня передова! Потрапивши до місцевих рад будь-якого територіального рівня, «нашекраевці» будуть особливу увагу приділяти усілякій підтримці системи охорони здоров'я, підкошеної недореформами Супрун, спрямованними на розвал вітчизняної медицини.

Це- пріоритетне спрямування коштів для закупівлі медобладнання; адресна допомога ліками малозабезпеченим верствам населення; введення місцевого коефіцієнта підвищення зарплат медпрацівникам; будівництво відомчого житла для них. Але перш за все - не допускати закриття лікарень, поліклінік, ФАПів!

Разом з тим, вважаємо своїм обов'язком закликати членів нашої партії, їх близьких і всіх відповідальних громадян Херсонщини робити все, що залежить особисто від них, для попередження пандемії.

У більшості молодих людей корона проходить безсимптомно і швидко. Спасибі їм, що носять маски - вони це роблять не для себе, а щоб уберегти людей похилого віку! Але як прикро, коли розумні люди похилого віку забувають надягати їх або нехтують цим обов'язком: адже це заради них обмежує себе молодь - де ж тоді їх розуміння?!

Бережіть себе і своїх близьких! Мінімальні соціальні контакти, дистанція, маски і дезінфекція рук. Самоізоляція при найменшому прояві симптомів або при встановленні хвороби у кого-то з вашого оточення. Бережіть життя - і ваші, і дорогих вам людей!

Бажаємо вам не хворіти, а якщо і трапилось таке - швидко одужати! Перемогти коронавірус можна тільки спільними зусиллями.

ПП «НАШ КРАЙ»
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон