Віталій Булюк: Наші дорогі вчителі, прийміть вітання з вашим Днем - Днем Учителя!

Свято, привітання, Булюк
Заступник голови Херсонської обласної ради, лідер регіональної організації ПП «НАШ КРАЙ» Віталій Булюк привітав учителів з професійним святом:

- Ви з легкістю можете закохати у свій предмет, вчасно дати пораду та підказати вірний шлях у житті. Коли ви входите в клас - усі учні встають. Це данина поваги вам, які навчають і знають більше. Попри всі складнощі та невдалі реформи, які переживає освіта, ви продовжуєте віддано працювати, бо це ваше покликання.

У цей непростий час «НАШ КРАЙ» не відступить від боротьби за кожну нашу школу, бо вона - серце громади. Серед наших партійців чимало освітян, які знають, як розвивати освіту на місцях, бо, як і ви, живуть своєю роботою, віддають свої сили і вкладають душу.

Нехай усе добро і щирість, з якими ви йдете до своїх учнів, повертаються сторицею, хай буде міцним здоров'я і щасливою ваша родина, - побажав Віталій БУЛЮК.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон