Брудні технології виборів у Херсоні вражають цинічністю

Херсон, вибори, технології
В цьому особисто переконався відомий у Херсоні підприємець, меценат Юрій Рожков, який звернувся до херсонців з офіційною заявою - попередженням:

- Шановні херсонці, будьте уважні! Маю попередити: я не балотуюсь на посаду міського голови на цих місцевих виборах. Офіційно зареєстрований на посаду міського голови Юрій Станіславович Рожков проживає навіть не у Херсоні, а в місті Дніпро!

Щоб заплутати виборців ще більше, ця особа вказала місце роботи в громадській організації "Громадська ініціатива "Нам тут жити"! І працює там з ще одним претендентом в херсонські мери - Юрієм Колихаєвим з Харківської області. Не Ігорем, а Юрієм.

Брудні технології виборів вражають цинічністю. Замість того, щоб працювати чесно і результатами своєї роботи збільшувати кількість прихильників партії, деякі кандидати не гербують брехнею та маніпуляціями. Їх плани - очевидні: забрати певний відсоток голосів серед неуважних і поспішних.

Друзі, Ви, безперечно, маєте законне право віддати свій голос за особисто Вами обраного кандидата, того, кого вважаєте достойним. Але, прошу, будьте уважними, не дайте себе ошукати шахраям!

Читайте уважно і весь список до кінця, зважте, подумайте та не поспішайте. Пам'ятайте: від кожного з нас залежить, як житимемо далі, після виборів - на чолі зі злочинцями, що шукають легких шляхів і вважають людей нерозумною масою, чи тих, хто має стратегію розвитку Херсона, розроблену прозоро за участі фахівців, слухає і чує громаду, багато років допомагає землякам та заручився командою професіоналів! Друзі, думайте, бо НАМ ТУТ ЖИТИ!, - заявив Юрій РОЖКОВ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон