У парковій зоні ХДУ визначили найшвидших поліцейських

ХДУ, поліція, змагання
Сьогодні, 25 вересня, на базі Херсонського державного університету відбувся чемпіонат з легкоатлетичного кросу серед представників силових структур Херсонщини.

За звання найшвидших змагались 14 команд до складу який увійшло майже 40 учасників – представників поліції.

Так, у ході турніру чоловіки долали дистанції 1 та 3 кілометри, жінки – 1 кілометр. За результатами забігів ІІІ місце зайняли працівники патрульної поліції Херсонської області; ІІ місце посіла команда Херсонського факультету ОДУВС. А переможцями змагань стала команда Головного управління Національної поліції Херсонської області.

Нагородили переможців та кращих легкоатлетів в особистому заліку Начальник Управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Херсонській області Олександр Прокудін та декан факультету фізичного виховання та спорту Херсонського державного університету Іван Глухов.

«ХДУ завжди підтримуює спортивні ініціативи. Дякуємо організаторам за те, що обрали для проведення кросу саме наш університет. Адже ХДУ має для цього відповідну базу. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю», - зауважив Іван Геннадійович.

Переможцям вручили кубки, медалі, грамоти та цінні подарунки.

Прес-центр ХДУ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон