Заступник голови Херсонської облради підтвердив захворювання на коронавірус

Булюк, коронавирус, повідомлення
Заступник голови Херсонської обласної ради Віталій Булюк, у телефонній розмові з журналістом ІА "Херсонці", підтвердив факт захворювання на COVID-19:

- Дорогі друзі, я серед тих, кого не оминув коронавірус. Зараз я знаходжусь під наглядом лікарів.

На минулому тижні я відчув погіршення самопочуття. Як свідомий громадянин, одразу зробив тест на COVID-19, який показав позитивний результат.

Хвороба в той час прогресувала, тому мене госпіталізували в стані середньої важкості. Зараз моє самопочуття покращилось, але дана хвороба є підступною, тому я залишаюся під наглядом лікарів.

За час перебування у клініці, я ще раз пересвідчився у високій кваліфікації наших медиків. Щиро дякую їм, та гордий з того, що у команді «НАШОГО КРАЮ» також чимало професіоналів медичної галузі.

Я достеменно не знаю, де підхопив небезпечний вірус. Ніхто з нас не може ізолюватися від навколишнього світу, а значить, ймовірність стати жертвою короновірусної інфекції є у будь-кого.

Робота публічної особи в цьому контексті - ризик. Утім, як і у всіх людей, які спілкуються один з одним. Звертаюся до кожного, бережіть себе, будьте обачними і здоровими!, - побажав заступник голови Херсонської обласної ради Віталій БУЛЮК.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон