Хто вестиме Херсонщину в майбутнє

За Майбутнє, кандидати, Богданов
У п’ятницю, 18 вересня на Херсонщині затвердили кандидатів на місцеві вибори від політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ».

«Як майбутня влада ми вже зараз формуємо кадровий резерв. Сьогодні «ЗА МАЙБУТНЄ» Херсонщини – це освітяни, лікарі, керівники промислових підприємств, державні управлінці.

Сьогодні у нашій команді діючі голови районних рад, діючі голови райдержадміністрацій, сільські та селищні голови, 6 ексголів райдержадміністрацій та колишні заступники голови Херсонської облдержадміністрації.

У МАЙБУТНЄ із нами підуть далеко не всі бажаючі. Деяких керівників районів, аналізуючи їх колишню та сьогоднішню роботу, ми не брали до команди», - зауважив керівник Херсонської організації «ЗА МАЙБУТНЄ» Віталій Богданов.

У майбутнє Херсонщину вестимуть представники промислової галузі області. Директор Херсонського державного заводу «Паллада» Валерій Маломан. Підприємство виготовляє плавучі залізобетонні та спеціальні доки та понтони. Під час останнього візиту Президента на Херсонщину підприємство отримало державне замовлення. Директор Херсонської кондитерської фабрики – Олександр Дронов. Династію Дронових знають та поважають не лише в місті, а й далеко за його межами. Сергій Васильєв керівник Голопристанської філії ПАТ «ДПЗКУ» Голопристанського елеватору. З короткий термін вивів підприємство із кризи. Сергій Тригуб керує Чорноморсько-Азовським міжрегіональним управлінням Державної служби морського та річкового транспорту України.

До команди увійшов Ігор Андрієнко — начальник басейнового управління водних ресурсів нижнього Дніпра. Його робота має стратегічний характер для Херсонщини, яка особливо потребує зрошення.

Є у команді й освітяни — Наталя Тюхтенко має більш ніж 20-річний стаж у науково-педагогічній діяльності. Професор кафедри економіки, менеджменту та адміністрування Херсонського Державного університету. Тривалий час Наталя Тюхтенко була проректором з навчальної та науково-педагогічної роботи та виконувала обов’язки ректора Херсонського державного університету. Сергій Волошинов — завідувач кафедри інноваційних технологій та технічних засобів судноводіння Херсонської Державної Морської Академії, кандидат наук, цього року захищає докторську дисертацію.

У команді також Наталя Данілова. Вона очолює КП «судово-медична експертиза» Херсонської обласної ради та Ганна Лагутіна, яка є керівником обласної станції переливання крові.

Серед прихильників партії «ЗА МАЙБУТНЄ» – працівники соціальної сфери, підприємці, військовослужбовці, голови громад, представники місцевого самоврядування, аграрії власники великих фермерських господарств.

Відома в Херсоні зоозахисниця – Ангеліна Рибченко – голова правління Херсонської обласної громадської організації «захист безпритульних тварин "Шанс"» та військова у резерві Ольга Бриль, яка здійснила 22 стрибки з парашутом та проходила військову службу у повітряно-десантних військах, також представлятимуть «ЗА МАЙБУТНЄ» на виборах.

Представники ЗМІ теж увійшли до команди «ЗА МАЙБУТНЄ» Херсонщини. Обличчя Херсонського телебачення — Тетяна Каменська і Тамара Муравицька виховали на Херсонщині не одну плеяду журналістів.

Активну та ініціативну молодь області представляє херсонський підприємець, фахівець з IT, представник політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Богдан Гаршанов. Він розробив проект цифрової трансформації Херсона, який має на меті зробити місто більш комфортним для своїх мешканців. Ірина Гороховська – один із розробників мобільного додатку "Моє Місто". Її мета за допомогою диджиталізації всіх міських процесів прибрати корупційну складову в органах місцевого самоврядування.

Жіноче крило команди «ЗА МАЙБУТНЄ» очолює відома в місті підприємець та політик, чинний секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко.

Команда «ЗА МАЙБУТНЄ висуває кандидатів в усіх ОТГ, усіх радах на Херсонщині без виключення.

ХОО ПП «ЗА МАЙБУТНЄ»
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон