"Перемога Пальчевського" у Херсоні

Херсон, Перемога Пальчевського, конференція
Херсонська регіональна організація політичної партії «Перемога Пальчевського» провела партійну конференцію, на якій висунула кандидата на посаду міського голови Херсона. Ним став голова херсонського осередку партії «Перемога Пальчевського» Андрій Яценко.

Андрій Яценко, голова херсонського осередку партії «Перемога Пальчевського»: «…щоб не говорити такі загальні фрази, що ми всіх поборемо, здолаємо корупцію, ми все зробимо гарно, а до нас робили погано. Я скажу конкретно про наші плани. Ми протягом двох років готові збудувати школу в Таврійському мікрорайоні і школу з басейном. Ми готові збудувати дитячий садок. І для всього цього кошти в міському бюджеті є.

Ми вважаємо, що всі дитячі, культурні, спортивні позашкільні заклади мають бути безкоштовними. Харчування в дитячих садочках також має бути з місцевого бюджету. Також дві набережні. Одна в районі Корабел, інша в Антонівці. Протягом трьох років реально побудувати такі об’єкти. В кожному мікрорайоні мають бути скейт-парки та велодоріжки. Як розбудовувати будівельну та транспортну галузь ми знаємо, в нас є відповідні фахівці. В нашій програмі є конкретні заходи для того, щоб місто Херсон стало зовсім інше».

Конференція відбулась в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара, на неї з'їхались представники партії з Херсонської області. Під час конференції її учасники висунули своїх кандидатів в депутати сільських, селищних, міських рад та визначитися з кандидатами для балотування в сільські, селищні та міські голови. Присутні на конференції члени партії «Перемога Пальчевського» визнали, що їх головне завданням аби херсонці на майбутніх місцевих виборах отримали гідну та компетентну владу.

Ксенія Каліберда, кандидат в депутати партії «Перемога Пальчевського»: «Я считаю, что Андрей Яценко будет хорошим городским главой. Я знаю его много лет и вижу как он работает на разных своих постах. И всё это время я периодически с ним сотрудничала. Он очень энергичный и творческий человек. И он действительно хочет, чтобы наш город был лучше. Я ему доверяю. Я знаю, что у него нет дорогой машины, особняка, что на всех своих достаточно высоких постах, он ничего не нажил».

Під час зустрічі було презентовано програму партії. За словами Ірини Брадовської їй близькі ті цінності, які розділяє політична партія «Перемога Пальчевського». Тому без вагань вирішила балотуватися в депутати саме від цієї: «Партія «Перемога Пальчевського» створила для мене такі можливості, щоб ми справді зробили наше місто таким, яким ми бачили його багато років.

Ми побачили, як воно розвалюється, коли люди не можуть працювати, які сьогодні залетіли до міської ради на хвилі змін. Ми хочемо все це змінити, у нас є чудова програма дій, ми її вже погодили. В нас багато гарних людей в нашій регіональній політичній партії. Якщо мені виборці дозволять стати депутатом, я маю намір очолювати бюджетну комісію, щоб виправити всі ті недоліки, які я спостерігала останні п’ять років».

Представники регіональної організації політичної партії «Перемога Пальчевського» вважають, що неодмінно треба розвивати на Херсонщині туристичний напрямок. А саме Генічеський район, який може стати курортом державного значення.

Так вважає Людмила Матика кандидат на посаду міського голови Генічеська від політичної партії «Перемога Пальчевського»: «Политическая партия «Перемога Пальчевського» - это единственная политическая сила, которая в разрезе с сегодняшнего дня меня зацепила. Здесь лидер - это человек, который знает, что он делает, он умеет зажигать и вести за собой. У меня похожий склад характера.

Была озвучена программа партии, она созвучна с тем, что думаю и хочу я. У нас по всей стране сейчас «страусиная болезнь». Проще запрятать голову в песок и ничего не делать. Поэтому решение было вступить в партию и двигаться вперед».

ХРО ПП «Перемога Пальчевського»
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон