Для херсонських абітурієнтів стартувала реєстрація на ЗНО

3 січня розпочалася реєстрація осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2014 року.

Реєстрація триватиме з 3 січня до 5 березня, йдеться у повідомленні центру оцінювання якості освіти.

Впродовж цього часу майбутні вступники матимуть змогу самостійно у будь-який зручний для них час сформувати заяву-реєстраційну картку за допомогою спеціальної програми, яку розміщено на веб-сайтах Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Для того, аби скласти іспит, з собою необхідно мати копію паспорта або свідоцтва про народження, копію документа про повну загальну середню освіту, дві ідентичні фотокартки для документів розміром 3х4 см, висновок закладу охорони здоров'я про необхідність створення особливих умов для проходження зовнішнього оцінювання, копію документа про зміну прізвища, ім'я, по-батькові та заяву-реєстраційну картку.

Особам, які з будь-яких причин не зможуть самостійно сформувати комплект реєстраційних документів, варто звернутися за допомогою до одного із пунктів реєстрації, що діятимуть у кожній області.

Як і минулого року, вносити зміни до реєстраційних даних у 2014 році можна лише до 19 березня.

Під час зовнішнього оцінювання абітурієнти складатимуть тести з 14 предметів: української мови та літератури (наймасовіший), математики, історії України, російської мови, фізики, хімії, географії, біології, англійської, німецької, французької, іспанської мов, світової літератури.

Абітурієнт може обрати не більше 4 навчальних предметів для складання тестів.

Тестування розпочнеться 3 червня (іноземна мова) та завершиться 27 червня (світова література).

Додаткову сесію зовнішнього незалежного оцінювання проводитимуть з 4 до 11 липня 2014 року.

Якщо при реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання у абітурієнтів виникли труднощі, або немає вільного доступу до мережі Інтернет, є можливість скористатися послугами консультанта-реєстратора у відповідному місті або районі.

З контактною інформацією консультантів-реєстраторів можна ознайомитися тут.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон