На Херсонщині бізнесмен грошей на безпеку громади не пошкодував

гроші, безпека, камери, бізнесмен
Бажаєш спокійнішого життя для своєї родини, друзів та знайомих - не цурайся в цьому допомагати.

Я пише Голос України, у Білозерському районі Херсонщини місцевий бізнесмен (власник будівельної фірми) так і зробив. Він не пошкодував виділити 420 тисяч гривень на придбання тринадцяти "розумних" камер відеоспостереження. Їх встановили у райцентрі - селищі Білозерка, а також селах Томина Балка та Надеждівка, які входять до складу Білозерського ОТГ.

Нові камери вже підключили до пульту у місцевому відділенні Національної поліції. І завдяки ним уже з перших днів розкрили два злочини: "електронні вартові" допомогли визначити шлях пересування іномарки, викраденої у Херсоні, а також ідентифікувати двох чи то хуліганів, чи то злодіїв, котрі пошкодили ролети на будівлі промтоварного магазину у райцентрі.

Втім, правоохоронці кажуть, що таких систем спостереження більшає і по регіону загалом. За даними начальника відділу комунікації Головного управління Національної поліції Херсонщини Тетяни Пшонь, у відповідності до регіональної програми "Безпечне місто", у Херсоні, Каховці, Скадовську, тому ж Білозерському районі вже встановили та підключили 73 "розумні" камери. І незабаром їх кількість ще зростатиме.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон