Депутат Херсонської облради наполягає на створені безпечних умов в освітніх закладах області

Депутат, Криницький , УДАР
Вчора стартував новий навчальний рік в умовах пандемії. На Херсонщині близько 17 тисяч освітян та більше 100 тисячі школярів приступили до своєї робити та опинилися на передовій небезпечного вірусу COVID-19.

Аби захистити вчителів від можливого ризику інфікування коронавірусом, депутат Херсонської обласної ради Євген Криницький наполягає на обов’язковому страхуванні освітян. Робити це необхідно якнайшвидше по аналогії з працівниками закладів охорони здоров’я за рахунок коштів обласного бюджету.

За словами Євгена Криницького освітяни Херсонщини навіть не отримали від обласної влади допомоги у закупівлі антисептичних та індивідуальних засобів захисту: «При підготовці до нового навчального року з державного бюджету мало би бути виділені гроші в регіони, щоб забезпечити вчителів усім необхідним у боротьбі з COVID-19.

Але сьогодні і держава і обласна влада Херсонщини цей процес провалила! Із заявлених керівництвом нашої області 26 млн грн, які вони нібито направили на закупівлю антисептиків і засобів захисту для вчителів, жодна школа в області допомоги не отримала. Все це лягло на плечі місцевих бюджетів або батьків, закуповувалося спонсорами», - заявляє Євген КРИНИЦЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон