Херсонський прикордонний загін поповнився строковиками (фото)

строковики, прикордонники, загін
Сьогодні до Херсонського прикордонного загону прибули нові військовослужбовців строкової служби. Усі вони пройшли навчання в Головному центрі підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота, і тепер будуть направлені у підрозділи охорони кордону.

Офіцери Херсонського загону та Голова ветеранської організації Азово-Чорноморського регіонального управління капітан першого рангу Василь Перерва побажали молодим солдатам з честю відслужити встановлені терміни, загартувавши себе як фізично, так і морально, і, звісно ж, невдовзі розглянути можливість укладання контрактів, адже прикордонник – це престижна професія. На завершення військовий капелан загону ієромонах Серафим благословив юнаків на подальше проходження служби.

В умовах адаптивного карантину, пов’язаного з загрозою поширення COVID-19, військові частини заздалегідь підготували умови для розміщення та служби для військовослужбовців строкової служби з дотриманням всіх необхідних санітарних норм.

Помічник начальника прикордонного загону -
начальник прес-служби Іван Шевцов






© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон