Урок "високої журналістики" від губернатора Херсонщини

Станіслав, брифінг, ЗМІ
Мабуть, виключно заради «високої журналістики» голова Херсонської облдержадміністрації Юрій Гусєв заліз високо – аж на скелі поблизу Станіслава і провів там вчора, 15 серпня брифінг для небагатьох, але помічених з високих кабінетів представників ЗМІ.

Одним із самих високих на зріст журналістів, яким пощастило потрапити на скельну прес-конференцію був відомий фотокореспондент, член НСЖУ Олександр Корняков, який поділився своїми враженнями від скельної імпровізації:

«…Сьогодні отримав від Херсонської ОДА урок високої журналістики. Так, під час брифінгу в Херсонських скелях очільника ОДА Юрія Гусєва, його нова прессекретарка Алёна Голубенко змушувала молоду журналістку задати Гусєву потрібне питання.

Тепер я точно знаю, що таке висока журналістика та професіоналізм який мали на увазі представники ОДА, коли виправдовувались чому саме не акредитували журналістів під час візиту Зеленського до Херсона», - зробив висновки Олександр КОРНЯКОВ.

P.S. Що ж до самого херсонського губернатора, то він, схоже, жодних висновків щодо своєї діяльності так і не зробив – ті самі гуси на одязі та високі промови, які ніяк не впливають на життя більшості херсонців…

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон