У Херсонщині карантинний контроль буде жорсткішим

Херсонщина, карантин, Чабан
Влада Херсонщини стривожена: все більше приїжджих та місцевих жителів схильні не дотримуватися карантинних норм.

"Головна проблема - все більше людей відмовляються від носіння масок та дотримання соціальної дистанції на вулицях, у громадському транспорті та в зонах відпочинку", - зазначив начальник оперативного штабу обласного управління з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Вадим Чабан.

Між тим, коронавірус нікуди не подівся, і кількість виявлених випадків зараження не зменшується, і зростає. Тільки в інфекційній лікарні краю перебувають дванадцять пацієнтів із таким діагнозом, з них двоє - у реанімації. Тому в облдержадміністрації наполягають на необхідності жорсткішого режиму патрулювання для боротьби з порушеннями карантину.

Хоча зараз на Херсонщині вже існують 270 таких патрулів, які провели 8,5 тисячі рейдів та склали на порушників уже 729 адміністративних протоколів. Патрулювання здійснюється також і на курортах Чорноморського та Азовського узбережжя області - тут до нього залучають навіть бійців місцевого батальйону Національної гвардії.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон