В Херсоні відремонтували та розмалювали цілу вулицю в приватному секторі

колихаєв, музей, квартал
«Французький квартал», «музей просто неба», «проєвропейське місто». Херсонці по-різному називають вулицю Канатну. Проте сходяться в одному – тут все створено для людей.

Херсонка Наталія Гавриленко зазначає, що саме на цій вулиці гуляє все місто. «Тут чисто, охайно, все зроблено для людей. Ми у цьому кварталі полюбляємо фотографуватись, на свята приїзджаємо з родиною», – сказала вона, акцентув, що тут гарно жити.

Яскраво розписані будинки, охайно вкладена бруківка, фігурні гірлянді та озеленення території. Перетворити звичайний квартал в історичній частині Херсона на сучасний культурний простір ще кілька років тому вирішив народний депутат України та відомий херсонський меценат Ігор Колихаєв.

Керівник підрядної організації Максим Сінченко розповідає, що роботи з реконструкції фасаду будівель ведуться регулярно, враховують як технічні особливості так і побажання людей. Водночас не приховує, об’єкт дійсно складний.

«Ми робимо капітальний ремонт фасадов, деяких покрівель, продовжуємо роботи з благоустрою території, ремонтуємо електропідключення всіх домівок, якщо вони знаходяться в аварійному стані», – наголошує він.

“Там, де Колихаєв, там завжди порядок”, – переконані місцеві жителі та висловлюють слова вдячності народному депутату від Херсонщини.

Нам тут жити!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон