У Олешківській районній раді провели черговий День комунальника

День комунальника, Потоцький, Олешки
Дієвою формою співпраці представницького органу влади і комунальних підприємств Олешківської районної ради є проведення Дня керівника комунального підприємства. От і сьогодні, 22 червня 2020 р., під головуванням очільника депутатського корпусу Павла Потоцького, за участю його заступника Костянтина Буганова і радника Людмили Шелудько зібралися керівники комунальних підприємств освітньої, соціальної, медичної, культурної галузі, працівники виконавчого апарату, аби обговорити поточні проблеми в роботі вищезазначених підприємств.

Розпочали із проведення реконструкцій, капітальних та поточних ремонтів, що проводяться у поточному році. Керівники комунальних установ Олег Попенко, Світлана Сердюкова, Світлана Аляб’єва, Надія Басюк і Микола Литвиненко чітко доповіли про стан відремонтованих об’єктів, обговорили проблемні питання, зупинилися на першочергових потребах закладів.
Перейшовши до наступного питання порядку денного засідання – про підготовку комунальних підприємств до роботи в осінньо-зимовий період, кожний очільник закладу розповів про готовність до опалювального сезону.

Із-за банкрутства КП «Олешки сервіс» Олешківська дитяча музична школа, районний краєзнавчий музей, районний центр культури та дозвілля, центр дитячої та юнацької творчості, районний територіальний центр соціального обслуговування та інші установи залишилися без центрального опалення. Аби вирішити цю гостру проблему, районній раді необхідно вивчити її та спільно з міською радою знайти шляхи врегулювання даного питання.

Учасники Дня комунальника заслухали директора районного територіального центру соціального обслуговування (надання послуг) Світлану Косенко про соціальну допомогу, надану населенню Олешківського району під час карантину, розглянули питання щодо організації проведення медоглядів працівників освіти, культури, медицини та інших бюджетних установ.

- Перший крок до вирішення проблеми – її озвучення. І працювати над її вирішенням потрібно, об’єднавши зусилля усіх гілок влади та громади. Лише об’єднавшись, і громада, і влада творять історію свого краю. Спільно. Громада – озвучуючи їх, влада – допомагаючи вирішувати, – підсумовуючи засідання зазначив голова районної ради Павло Потоцький.

За матеріалами Олешківської районної ради
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон