На Херсонщині формують політичну команду партії "Нам Тут Жити"

Нам тут жити, Колихаєв, політична команда
Політична Партія «Нам Тут Жити» починає формувати у Херсоні та Херсонській області команду порядних і професійних людей, які готові взяти на себе відповідальність за майбутнє наших громад на найближчі п'ять років!

Лідер партії Ігор Колихаєв запрошує в команду патріотів Херсонщини, яким довіряють люди, яких знають і поважають за добрі і правильні вчинки і діла. Головна мета Партії - зробити Херсон і Херсонщину сильними, щоб кожна родина і кожна людина пишалися своєю Батьківщиною.

У партії «Нам Тут Жити» є чітке розуміння відповідальності, яку беруть на себе її учасники, заявляючи, що формують команду і хочуть з її допомогою навести порядок у Херсоні й області.

Політична Партія «Нам Тут Жити» визначилася з критеріями відбору кандидатів у свою команду. Всі кандидати в депутати пройдуть попередній відбір, щоб відповідати критеріям, які дозволять досягти поставлених цілей.

Критерії ці прозорі:

- кандидат повинен бути відомою і поважною людиною в своїй громаді;

- про компетенцію кандидата повинен говорити не він сам, а його справи, реалізовані проєкти;

- кандидат від Партії повинен не тільки розуміти проблеми своєї громади, а й знати, як буде їх розв‘язувати;

- про довіру до кандидата повинні сказати люди, тобто фактично кожен житель Херсона і області отримує можливість впливати на те, який кандидат набуде право боротися за мандат депутата від політичної Партії «Нам Тут Жити». Адже в подальшому депутат повинен працювати на благо громади;

- члени Партії будуть раді наявності політичного досвіду, проте не допустять у команду людей з негативним минулим або заплямованою репутацією.

Всі бажаючі стати частиною команди «Нам Тут Жити», можуть заповнити анкету на сайті https://kolykhaev2020.online/.

Ігор Колихаєв звертає увагу на те, що відповідність всім перерахованим вище критеріям є лише першим етапом відбору. Далі будуть проведені соціологічні дослідження по кожному кандидату, тестування і навчання потенційних кандидатів.

На підставі результатів в усіх напрямках відбору група незалежних експертів, в число яких увійдуть і виборці, визначить кандидатів. Після цього Партія представить їх херсонцям.

Колихаєв прагне, щоб це були кандидати професійні, з високими моральними, лідерськими якостями. І найголовніше - схвалені людьми.

«Ми хочемо, щоб Партія «Нам Тут Жити» стала партією усіх херсонців. Наше головне завдання - отримати, а потім виправдати довіру людей, тому що НАМ ТУТ ЖИТИ!» — дійшов висновку народний депутат і лідер Партії Ігор КОЛИХАЄВ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон