Віталій Булюк покладається на мудрість нашого народу

Булюк, вітання, фермер
Сьогодні, 19 червня - день українського фермера, який вперше відзначають тисячі жителів Херсонщини, - підкреслив заступник голови Херсонської обласної ради Віталій Булюк і нагадав:

…Переважно усі, хто має стосунок до агропромислового комплексу, - вихідці із села. Розпочавши звідти свій шлях, ми так і продовжуємо жити інтересами землі. Серед нас немає земельних латифундистів. Є лише ті, хто працює сам та дає роботу іншим.

Вже давно в нашому лексиконі є окремий термін – фермер, яким ми називаємо і тих, хто сіє хліб, і тих хто займається тваринництвом. Та лише зараз на 29 році Незалежності, з'явився день, який виділив цю працю в окреме професійне свято.

- Шановні друзі, згадайте, скільки разів увечері ви давали собі обіцянку кинути цю роботу: бо знову полягла пшениця, чи пропало все, у що ви вклали кошти й душу. Або, якщо навіть все зійшло і виросло – то нікому продати. Та прокинувшись разом із сонцем, ви так ні разу не зважилися на такий крок. І знову починали все з початку.

Шановні фермери, зі святом! Ви професіонали, які зростали самотужки. Вам вже давно не потрібно комусь доводити, що вмієте вирощувати щедрі врожаї. Ваша продукція давно має власний бренд – «херсонська», що означає - якісна та створена з любов’ю. У вас є – досвід і бажання. Вам би ще не заважали працювати, ставлячи перепони то недолугими законами, то відвертими провокаціями.

І все ж я покладаюся на мудрість нашого народу. Цю віру в мені підтримують усі ті, з ким пліч-о-пліч усі ці роки займаємося однією справою – вирощуємо хліб, годуємо Україну та наповнюємо державну казну, - наголосив Віталій БУЛЮК:

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон