В Херсонській СБУ спростували наклеп проти заступника голови облради

СБУ, Булюк, відповідь
Про це повідомив сам заступник голови Херсонської обласної ради Віталій Булюк, проти якого і була організована провокація:

- Я отримав відповідь від управління СБУ в Херсонській області на свій запит, де я просив їх оприлюднити їхню позицію щодо справи про незаконне виготовлення і незаконне переміщення до країн Європи тютюнових виробів.

Змушений був звернутися з цим запитом через брудну проплачену кампанію по дискредитації мене, як заступника голови Херсонської обласної ради, а також голови партії «НАШ КРАЙ», радикально налаштованими елементами, які перейшли червону лінію. Зараз на руках я маю офіційну відповідь від Служби безпеки. Як я й обіцяв, оприлюднюю її:

Відповідь СБУ підтвердила моє переконання, що проти мене та партії «НАШ КРАЙ» розпочато нечесну проплачену гру радикальними силами, адже скоро місцеві вибори. Їхня брудна акція - це спроба пустити про мене чутки та оббрехати моє ім'я.

З огляду на методи, які застосовують вже зараз, до виборів ще буде вилито тони багнюки, буде багато бруду та інформаційних вкидів. І не лише про мене…

Впевнений, що правда кривду завжди переможе!, - наголосив Віталій БУЛЮК.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон