Засоби індивідуального захисту для лікарів Херсонщини

Засоби захисту, лыкарі, фонд Новинського
Надійшли від міжнародного благодійного фонду Вадима Новинського «На честь Покрови Пресвятої Богородиці».

Медпрацівники Херсонщини отримають 990 комплектів медичного захисного одягу й 1000 масок. Допомогу передав представник міжнародного благодійного фонду В. Новинського «На честь Покрови Пресвятої Богородиці» генеральний директор кампанії Smart Maritime Group Дмитро Красніков.

Він зокрема зазначив, що, враховуючи роль медичних працівників у подоланні коронавірусу, приділяється особлива увага саме засобам індивідуального захисту лікарів: «Сподіваюсь, що спільними зусиллями бізнесу й державних структур ми подолаємо хворобу», - наголосив Дмитро Красніков.

Присутній на заході керівник робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, спричиненої COVID-19, заступник голови Херсонської облдержадміністрації Вадим Чабан наголосив: «Херсонщина продовжує боротьбу з коронавірусом. Велика подяка всім спонсорам та меценатам, які не залишилися осторонь та стали лідерами в боротьбі з COVID-19 в нашому регіоні».

За матеріалами Херсонської ОДА
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон