Благодійний Фонд Ігоря Колихаєва приділяє увагу підростаючому поколінню херсонців

фонд, Колихаєв, діти
Сьогодні особливе свято, яким недарма починається літо, і воно по праву належить дітям. Вони найдорожче багатство. Їм ми даруємо любов, ніжність та здійснюємо їх мрії.

У кожної дитини є своя мрія, вона може бути маленькою або грандіозною. Та зовсім неважливо, яка вона, важливо просто вірити в її здійснення.

Близнючкам Ніколетті та Ніколь по 6 років, вони постійно усміхаються, мають хороших друзів, з якими люблять проводити час. У них багато захоплень, серед яких малювання та танці. А от 5-ти річні сестри Дарина та Поліна полюбляють гратися зі своїм братом Олександром та готуються йти в перший клас.

Як і в усіх дітей, бажань в них багато. Найголовніше з них – щасливе дитинство. І всі вони заслуговують одного – радісного й безтурботного дитинства, з веселощами та подарунками. Адже справжнє набуває сенсу, а майбутнє здається щасливим, коли діточки посміхаються.

Благодійний Фонд Ігоря Колихаєва «Нам тут жити» завжди опікується дітьми та сім’ями, які потребують підтримки. От і цього разу команда Фонду привітала з Днем захисту дітей представників спілки багатодітних сімей «Єдина родина».

Вікторія Найдьонова багатодітна мати трьох дітей, розказала, що Благодійний Фонд Ігоря Колихаєва «Нам тут жити» постійно допомагає їх спілці та приділяє увагу підростаючому поколінню.

До Дня захисту дітей Благодійний Фонд Ігоря Колихаєва «Нам тут жити» на березі річки Дніпра у Гідропарку відкрив дитячий ігровий майданчик, в якому є гойдалки, каруселі та спортивна зона. Його вартість складає близько 100 тис. грн.

Директор Фонду Геннадій Лагута, зазначив, що це перший, але не останній дитячий майданчик у Херсоні: «Ми хочемо, аби наші діти не сиділи вдома, а гуляли на свіжому повітрі, розвивалися, займались спортом. Зі святом, з днем захисту дітей. Працюємо для вас. Нам тут жити!», – наголосив Геннадій Лагута.

Мами дітлахів радіють: завдяки допомозі Благодійного фонду малеча більше часу проводитиме на свіжому повітрі, граючись із однолітками. «Літом ми полюбляємо сім’ями їздити на пляж у Гідропарк, тому новий майданчик, який з’явився на березі річки - це дуже класно», - кажуть жінки.

Дитинство – значуща пора в житті кожної людини. Важливо, щоб воно було щасливим і наповнене незабутніми моментами! За ініціативи Благодійного фонду в Херсоні активно реалізуються проєкти, спрямовані на поліпшення інфраструктури і підвищення якості життя городян.

Благополучні сім’ї, щасливі діти та гідне життя кожної людини – саме ці прості істини є запорукою процвітання і розвитку нашої держави, області, міста. У мецената Ігоря Колихаєва є бажання і необхідний досвід, щоб зробити Херсон комфортним і безпечним містом для людей, бо НАМ ТУТ ЖИТИ!
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон