У Херсоні потурбувалися про студентів

Рожков, студенти, допомога
Херсонські студенти повертаються до своїх гуртожитків для складання сесій. Щоб юнаки і дівчата почувались захищено та комфортно, благодійники завчасно потурбувались про все необхідне.

Юрій Рожков, лідер Громадської платформи "Добро переможе" зазначив: "Наша студентська молодь - це завтрашні вчителі, лікарі, науковці. Тому, попри карантин і складну економічну ситуацію, маємо знаходити час і сили для їх підтримки! Тож, об'єднуємося в допомозі та діємо разом! Дякую Ігорю Колихаєву, Устину Мальцеву, Андрію Ткаченку, усім небайдужим херсонцям за активність, а Фундації "Голландія-Україна" за міжнародну співпрацю!"

Зокрема, як поділилась радісною новиною Ірина Полякова, комендант гуртожитку № 3 при ХНТУ, їм привезли сучасні меблі: столи, стільці, ліжка, а ще партію антисептиків. "Із задоволенням замінюємо зношені меблі на кращі та якісні! Ці ліжка ширші і комфортніші. Студентам дуже подобаються. А стільці розмістили у кімнаті для занять. Для дистанційного навчання й роботи те, що треба! Дякуємо меценатам за опіку!"


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон