В Олешківській райраді підтримують сільську медицину

Олешки, проблеми, Потоцький
Тому питання розвитку первинної медико-санітарної допомоги на селі постійно знаходиться у полі зору депутатів Олешківської районної ради.

Особлива увага була прикута до діяльності фельдшерського пункту (ФП) с.Підстепного, стан якого ще два місяця потому не відповідав достатнім санітарним вимогам.

Сьогодні, 28 травня голова Олешківської районної ради Павло Потоцький разом з заступником Костянтином Бугановим завітали до вищевказаного закладу і були приємно вражені побаченими змінами.

На ганку ФПу їх чемно зустріла фельдшер Олена Праценко та запросила оглянути своє «господарство» – охайне робоче місце, кабінет для медичних маніпуляцій та особисто вирощені квіти на клумбі.

Олена Євгеніївна розповіла гостям про пацієнтів, які до неї звертаються та проблемні питання, що виникають під час роботи. Що означає бути єдиним медиком на все село, вона розуміє добре, тому з купою енергії віддається роботі.

«Роль особистості, її креативний і творчий підхід до виконання своїх обов’язків є одним із чинників реалізації медичної реформи на селі», – відмітив голова районної ради Павло Потоцький, підсумовуючи результати зустрічі .

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон