У Херсонській області створено 9 округів з проведення ЗНО

зно, департамент, освіта
Про це на селекторній нараді повідомила начальниця управління освіти і науки Херсонської облдержадміністрації Ірина Дробиш.

Наразі у Херсонській області вже створено 9 округів з проведення ЗНО, до яких увійшло 43 пункти з тестування. ЗНО у 2020 році пройдуть близько 10 тис. чоловік. Цьогоріч ЗНО на Херсонщині відбудеться з 25 червня по 17 липня.

“Наразі ми очікуємо, поки Міністерство охорони здоров'я затвердить перелік протиепідемічних заходів, що діятимуть під час здачі цьогорічного зовнішнього незалежного оцінювання”, - додає Ірина Дробиш.

Також вона зазначила, що через карантинні обмеження змінився і порядок видачі табелів навчальних досягнень учнів та свідоцтв про базову середню освіту . Учні 1 – 8 і 10 класів отримають документи в електронному вигляді до 15 червня з подальшим врученням оригіналу документа. Дев'ятикласники отримають свідоцтва про здобуття базової середньої освіти, які будуть оформлені до 15 червня, після зняття певних карантинних обмежень. Одинадцятикласники отримають свої свідоцтва досягнень уже після здачі ЗНО.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон