Представники Херсонської облради вшанували пам'ять Героїв

Херсонщина, 9 травня, Мангер
Сьогодні, 9 травня, на честь Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер разом із депутатським корпусом поклав квіти до могили Невідомого солдата.

«Хто б що не казав, ми не маємо права забувати свою історію та паплюжити пам’ять наших рідних, що загинули у найстрашнішій війні. Моя родина втратила там трьох чоловіків. І я навчаю своїх дітей шанувати історію і берегти пам’ять про героїчних родичів. Наша біда в тому, що нас примушують сприймати це свято як «пережиток радянщини» чи щось на кшталт…

Та я притримуюсь іншої думки: допоки ми вірні героїчним вчинкам наших рідних, ми – сильні. Допоки ми пам’ятаємо, якою ціною дісталася нам ця Перемога, ми – гідні того, що за нас поклали життя. А хто вважає інакше, нехай почитає документальну літературу і жахнеться тому, що довелося пережити людям у воєнні та поствоєнні роки. Гріх зневажати таку звитягу», – вважає голова облради Владислав Мангер.

До парку Слави завітали і городяни, аби особисто принести квіти до меморіалу. Враховуючи застереження, всі присутні зберігали умови безпечного перебування у громадських місцях під час карантину – тримали дистанцію, були одягнені в захисні маски.
Херсонська обласна рада
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон