На Херсонщины встановлено додаткові карантинні пости

Херсонщина, пости, коронавірус
Поліція Херсонщини продовжує посилювати контроль за дотриманням заходів безпеки в карантинний період. У вихідні дні поліцейські посилять проведення профілактичних заходів для недопущення розповсюдження коронавірусу.

Рішенням регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було прийняте рішення про встановлення карантинних постів в трьох населених пунктах області.

Так, з 8:00 години 9 травня до 06:00 12 травня обмеження в’їзду та виїзду будуть у наступних населених пунктах: місто Каховка, село Андріївка Скадовського району та село Гладківка Голопристанського району.

Зазначені території цілодобово патрулюватимуть поліцейські, які будуть проводити профілактичні бесіди з місцевими мешканцями щодо їх обмеження пересування на вулиці.

У прибережних зонах Херсонщини патрулюватимуть працівники поліції, які проводитимуть з громадянами роз’яснювальні бесіди щодо важливості дотримання правил карантину. Також поліцейські патрулі нестимуть службу біля лісопаркових зон, щоб не допустити виникнення пожеж.

Поліція Херсонщини ще раз звертається до громадян з проханням із порозумінням ставитися до проведення правоохоронними органами тимчасових обмежувальних заходів. Дотримуйтесь правил карантину для вашої безпеки.

Відділ комунікації поліції Херсонської області
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон