Зараження коронавірусом зафіксовано у Скадовському районі

коронавірус, Скадовськ, суспільний
Перший у Скадовському районі Херсонщини випадок захворювання на коронавірус виявлено сьогодні, 5 травня в селі Андріїївка Улянівської сільської ради. Зараз тут виявляють коло контактних осіб та проводять їх обстеження.

Ситуацію прокоментував виконувач обов'язків Скадовського міського голови, секретар міської ради Олег Сокольчук: "На сьогоднішній день у нас в районі є захворювання на коронавірус. Це село Андріївка Улянівської сільської ради. Це вносить певні корективи і обмеження в наше життя, і життя міста Скадовськ.

Ми маємо факт, що ця жінка контактувала, проводила роздрібну торгівлю, її родичі працювали у фермерів, їздили до Скадовська і можливість спалаху у місті Скадовськ дуже велика".

Інформацію підтвердила і депутат міської ради, заступник головного лікаря Скадовського центру первинної медичної допомоги Тетяна Грищенко: "Проводяться протиепідемічні заходи, визначаються контактні особи. По всьому контактних осіб буде більше ніж сказано, тому що займалися торгівлею роздрібною в селі.

Сподіваємся, що по іншим селам не їздили. Однак наші громадяни, які читають слухають , не відповідально ставляться до цього. А також їхні родичі з тих регіонів де вовсю вже є коронавірусна інфекція. Зараз ми ще тільки контакти з’ясовуємо і посів зробили. Більше у нас інформації немає, ми проводимо просто обстеження".

За матеріалами Суспільний. Херсон

За інформацією ХОДА за останню добу в Херсонській області виявили 3 нові випадки інфікування коронавірусною інфекцією COVID-19. Наразі в області вже 142 лабораторно підтверджені випадки захворювання.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон