Відбувся телеміст Херсонщини з Китаєм

медики, херсон, Китай, коронавирус
Сьогодні, 27-го квітня відбувся телеміст Херсонщина – Шаньдун (КНР) протягом якого інфекціоністи провідних лікарень провінції Шаньдун за три години провели 12 презентацій та відповіли на всі запитання медиків з Херсона.

Медики Херсонщини вчилися у китайських колег, як подолати коронавірус. Головні лікарі та інфекціоністи провідних лікарень провінції Шаньдун поділились досвідом лікування ускладнень від COVID-19 в КНР.

Медичні працівники підготували презентації, в яких показали як виявляють хворобу, її перебіг. Розповіли про засоби протидії розповсюдженню коронавірусної інфекції та перспективу винайдення вакцини від COVID-19.


"Коли можна очікувати на появу ліків від нового коронавірусу – точно сказати не можна. Адже окрім розробки, ще треба час на їх належне тестування", - говорять китайські медики.

Також, вони наголосили на важливості дотримання карантинних заходів в країні, адже саме це - ефективний метод, який допоможе вберегтися від зараження коронавірусною інфекцією.

"Усі питання від херсонських медиків було підготовлено і узгоджено у письмовій формі завчасно. Колеги з КНР підійшли до телемосту дуже уважно та педантично. Вони розширили коло питань та підготували додаткову інформацію, яка буде корисною для українських медиків.

Доповіді готували фахівці, які повернулись із Уханя, і працювали безпосередньо з хворими на COVID-19", - прокоментував голова Херсонської обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Вадим ЧАБАН.


Фото ХОДА
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон