Поліцейські Херсонщини допомагають вижити малозабезпеченим родинам під час карантину (фото)

поліція, прокудін, благодійна допомога
В умовах карантину керівництво поліції Херсонської області спільно з головою профспілки атестованих працівників ОВС та антикризовим центром Херсонщини об’єднали зусилля задля благодійної допомоги найбільш незахищеним верствам населення, які опинились беззахисними у період вимушеної самоізоляції.

- У нашій області ми визначили приблизно 600 родин, які потребують допомоги і підтримки найбільше: це багатодітні сім’ї, люди з інвалідністю, учасники війни, матері-одиначки, сироти, малозабезпечені родини та пенсіонери. Для них ми підготували продуктові набори і на цьому тижні кожна родина отримала допомогу, - зазначив начальник обласного главку поліції Херсонщини Олександр Прокудін.

Нині допомога надається тим громадянам, які через скрутне матеріальне становище не в змозі придбати найнеобхідніше. А також людям, які через літній вік або хвороби не в змозі самостійно піти до магазину. Щоб не наражати їх на небезпеку зараження вірусною хворобою, «вартові добра» розвозять продукти харчування та особисто передають родинам.

Поліція сподівається, що цей приклад надихне й інші державні структури або представників бізнесу допомогти людям, які нині найбільше потребують всебічної підтримки.






© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон